avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție

Buna ziua. Bebe face 2 ani in 04.09.2019 si vreau sa beneficiez de stimulentul de inserție până la vârsta de 3 ani. Menționez că tatăl nu isi ia "luna tatălui". In acest caz, trebuie să mă întorc la lucru în 05 iulie? P
e luna iulie nu beneficiez de stimulent fiind considerată luna tatălui? Indemnizația pt creșterea copilului se va acorda doar până în luna iunie? Cand trebuie depuse actele la primărie? Am citit o mulțime de informații diferite. Multumesc

Alte discuții în legătură

Noua lege ccc cameliadeac cameliadeac Buna ziua, Am o fetita născută pe 15 iulie 2015. Eu sunt in ccc, optiunea 1 an. 1. Cand trebuie sa ma întorc astfel încât sa beneficiez de inserție si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 2016 Bianca1983 Bianca1983 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare,conform noi legi a indemnizatiei. Situatia mea: Bebe 11 luni, am ales sa stau doar un an acasa, pe data de ... (vezi toată discuția)
Stimulent Mamica2019 Mamica2019 Buna ziua Intrebarea mea este daca bebe s-a nascut bebe pe 17 iulie 2018 cand ár trebuii sa ma intorc la munca tinand cont ca tata nu va luna o luna ... (vezi toată discuția)