Pentru instrainarea unei proprietati din mediul rural, mama si fratele ei, au depus o oferta de vanzare pentru o parte din terenul aflat in extravilan, conform legii nr. 17/2014 .
Intre timp unchiul meu a decedat.
Pentru a finaliza contractul de vanzare cumparare (de aceasta data intre mama si verisorul meu in calitate de unic succesor) va trebui reluata procedura de vanzare a terenului din extravilan?
Buna ziua ,
Unchiul meu mi-a facut o procura notariala prin care m-a imputernicit sa il reprezint la instrainarea unei proprietati din provincie.
In luna septembrie am incheiat un antecontract de vanzare cumparare cu viitorii proprietari, insa actele vor fi gata abia in luna ianuarie 2022 (vanzare teren extravilan).
Starea de sanatate a unchiului meu este precara, se deterioreaza de la o zi la alta din cauza cancerului.
In cazul in care unchiul meu va deceda pana la finalizarea tranzactiei, se mai poate incheia vanzarea-cumpararea ? Daca da/nu, in ce conditii ?
Va multumesc anticipat.
As dori sa stiu daca este legal sa treci o persoana la intretinere daca acea persoana vine doar cateva dupa-amiezi pe saptamana sa lucreze la renovarea apartamentului?
Cu toate ca i-am precizat administratorului de bloc ca nu locuieste nimeni in acel apartament pe motiv ca este in curs de renovare, m-am trezit ca in luna aprilie a trecut doua persoane la intretinere (o vedea pe prietena mea cand venea sa ma ajute). Timp de aproximativ 2-3 luni am petrecut in medie 3-4 dupa amiezi precum si sambetele in acel apartament pentru lucrari de renovare, neramanand niciodata peste noapte.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumnevoastra !