avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reluare procedura legea nr. 17/2014
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reluare procedura legea nr. 17/2014

Reluare procedura legea nr. 17/2014
Cel mai recent răspuns: catalin20152015 , utilizator 16:34, 7 Decembrie 2021
Buna ziua,

Pentru instrainarea unei proprietati din mediul rural, mama si fratele ei, au depus o oferta de vanzare pentru o parte din terenul aflat in extravilan, conform legii nr. 17/2014 .
Intre timp unchiul meu a decedat.
Pentru a finaliza contractul de vanzare cumparare (de aceasta data intre mama si verisorul meu in calitate de unic succesor) va trebui reluata procedura de vanzare a terenului din extravilan?

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare oferta vanzare teren extravilan (preemptori) marriana.filip marriana.filip Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren extravilan agricol arabil pentru care am agreat cu vanzatorul sa platesc 15 EUR pe mp. Pentru ca terenul este ... (vezi toată discuția)
Drept de preemptiune DIX DIX Buna. Am urmatoarea speta: o persoana achizitioneaza printr-un antecontract de vanzare cumparare (de mana , cu martori in anul 2001) un teren extravilan arabil ... (vezi toată discuția)
Vand teren extravilan simonna38 simonna38 Daca doresc sa vand 5 ha de teren extravilan , trebuie vandut prin primarie cu oferte ? Doresc sa il vand unei verisoare primare , multumesc (vezi toată discuția)