avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Persoane trecute la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Persoane trecute la intretinere

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este legal sa treci o persoana la intretinere daca acea persoana vine doar cateva dupa-amiezi pe saptamana sa lucreze la renovarea apartamentului?

Cu toate ca i-am precizat administratorului de bloc ca nu locuieste nimeni in acel apartament pe motiv ca este in curs de renovare, m-am trezit ca in luna aprilie a trecut doua persoane la intretinere (o vedea pe prietena mea cand venea sa ma ajute). Timp de aproximativ 2-3 luni am petrecut in medie 3-4 dupa amiezi precum si sambetele in acel apartament pentru lucrari de renovare, neramanand niciodata peste noapte.

Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumnevoastra !
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 17:44, 15 Mai 2015
Numarul de persoane se declara de locatar pe propria raspundere.
A locui inseamna sa dormi intr-un apartament: or nu se pune problema pentru ca nu era pat.
Se trece la plata daca locuiesti 15 zile dintr-o luna calendaristica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane la intretinere florentinav12 florentinav12 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un aspect. Am un copil de 4ani care este trecut la intretinere unde locuiesc parintii mei. In fiecare seara ... (vezi toată discuția)
Adaugarea abuziva a unei persoane la intretinere dana000 dana000 Locuiesc in chirie singura de 3 luni, iar luna aceasta am fost instiintata prin intermediul proprietarului (!!!) ca presedintele de bloc cu administratorul au ... (vezi toată discuția)
Renovare apartament, crestere cheltuieli de intretinere ContSters400341 ContSters400341 Buna Ziua, Am cumparat un apartament si am purces la renovarea lui, caci era intr-o stare deplorabila. Am instiintat toti vecini, si seful de scara, cu toti ... (vezi toată discuția)