sunt proprietarul unui teren extravilan, revendicat din anul 2004. Primaria acum sustine ca terenul ar fi vindut de defuncta, dar in contractul de v-c este mentionat daca nu se plateste si restul banilor, contractul este anulat, conditie rezolutorie. In urma cautarilor la arhiva, nu am gasit dovada celeilalte plati. Intrebare: Este posibil sa-mi anuleze Titlu de proprietate numai pe baza acestui contract ? Multumesc anticipat pt raspuns
Cunosc pe cineva care se plange de faptul ca nu poate sa-si recupereze C.I si actele personale care le-a tinut la angajator. Angajatorul spune ca nu le mai are pt ca le-a dat foc. Ce sa faca ? A fost la Politia din comuna si a spus sa vina la sfarsitul saptamanii ca sa faca o plangere. se incadreaza la art. 259 NCP ?
terenul a fost dat in arenda si am incasat arenda de 100 si 300 lei roni pe 3 ani si odata 300 l. vin de pe via sadita (doar partea mea). Asta s-a intamplat acum vre-o 10 ani.
Am incasat acestea de 3 ori in 20 de ani si doar partea mea.
Am un teren 1,2779 m2 vie la Boldesti Scaieni. Eu am platit impozitul pe teren din 1993 care era o adeverinta de punere in posesie, ce tinea loc de Titlu, apoi pe Titlul de proprietate din 2003, pe numele mamei mele si matusa mamei mele. Numai mama a platit impozitul pana in 2004. Dupa decesul ei eu platesc impozitul pe numele mamei mele in baza unui certificat de calitate de unic mostenitor, fara insa ca succesiunea sa fie efectuata nici pana in ziua de astazi. Pe Titlul de proprietate este numele mamei mele si matusa mamei mele in calitate de mostenitori coproprietari ai bunicii.
Matusa a decedat in 2005 neplatind niciodata impozit pe teren. Ea a decedat fara mostenitori directi Mostenitorii sai in numar de 7 nepoti de la surori, printre care ma numar si eu devin coproprietari impreuna cu mine daca se accepta succesiunea pe 50% din teren, desi nu s-au aratat niciodata interesati de acesta.
Ma pot prevala de dreptul la uzucapiune dat fiind ca sunt singurul platitor de impozit impreuna cu mama de la retrocedare si pana astazi, ceilalti comostenitori aratandu-se dezinteresati de aceasta proprietate ?
pt un proces penal care s-a tinut la Bucuresti cu hotararea definitiva....eu reclamant din Bucuresti, paratul din Buftea.
Cand am apelat la Executorul judecatoresc pt executarea hotararii mi-a spus ca trebuie sa trimita catre judecatoria din Buftea pt redactarea hotararii si apoi el o sa poata face somatia si celelalte lucruri mai departe. Intrebarea mea este: De ce trebuie redactarea la Judecatoria din Buftea ? aceasta redactare care inca nu s-a facut de 3 luni.#-o