Va rog ajutați-mă cu un răspuns, am făcut , o comandă online iar din motive personale nu am mai ridicat-o și ulterior la 2 săptămâni am primit mesajul acesta " Refuz ridicare, recuperare prejudiciu - produs personalizat la cerere.
Prin neridicarea comenzii de la curier nu ati respectat contractul asumat si in consecinta vom proceda la recuperarea prejudiciului creat, fiind produs personalizat.
Pe langa costul produsului la care se adauga si costul curierului veti suporta si cheltuieliile de recuperare.
Daca in termen de 5 zile nu ne contactati pentru a va comunica modalitatea de plata, vom trimite informatiile pentru recuperarea prejudiciului." Eu le am dat mail și le am zis ca sunt dispusa sa le plătesc transportul pt neplacerile create,mentionez ca produsul nu a fost personalizat. Mulțumesc frumos!
Buna ziua!!! Am o problema si va rog daca se poate sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Vecinul a hotarat sa faca gardul pe hotar din beton am fost de acord cu conditia sa respecte linia de hotar cum a fost si pana acum, insa el are pe hotar construit un grajd care este demult asa a fost si asa a ramas, dar acum s-a hotarat sa faca gardul dupa grajd adica pe pamantul meu pentru ca asa a considerat el ca e normal ,,,ca asa spune legea” , fara sa aiva autorizatie, a intrat abuziv in curte fara sa fim acasa a sapat santul a fixat tevile in pamant insa nu l-am lasat sa puna beton, pentru ca este pe proprietatea mea avand acte.As vrea sa stiu daca are dreptul sa faca asa ceva? Am fost la Primarie am facut sesizare au spus ca o sa vina insa nu au venit pana acum.Ce este de facut? Nu mai spun ca ne-a vorbit foarte urat ,ne-a amenintat, etc.X-(