avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A intrat fara permisiunea noastra
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A intrat fara permisiunea noastra

Buna ziua!!! Am o problema si va rog daca se poate sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Vecinul a hotarat sa faca gardul pe hotar din beton am fost de acord cu conditia sa respecte linia de hotar cum a fost si pana acum, insa el are pe hotar construit un grajd care este demult asa a fost si asa a ramas, dar acum s-a hotarat sa faca gardul dupa grajd adica pe pamantul meu pentru ca asa a considerat el ca e normal ,,,ca asa spune legea” , fara sa aiva autorizatie, a intrat abuziv in curte fara sa fim acasa a sapat santul a fixat tevile in pamant insa nu l-am lasat sa puna beton, pentru ca este pe proprietatea mea avand acte.As vrea sa stiu daca are dreptul sa faca asa ceva? Am fost la Primarie am facut sesizare au spus ca o sa vina insa nu au venit pana acum.Ce este de facut? Nu mai spun ca ne-a vorbit foarte urat ,ne-a amenintat, etc.X-(
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2015
rebekutza, utilizator
Cel mai recent răspuns: rebekutza , utilizator 09:44, 18 Mai 2015
Convocati in scris (cu scrisoare recomandata, nota inventar si confirmare de primire) vecinul Dvs. cu toate actele de proprietate (cadastru, autorizatie de construire) la o intrunire cu Dvs. si cu un expert topo-cadastral.
Solicitati Primariei, in scris, sa trimita un reprezentant de specialitate (Disciplina in Constructii, Urbanism, etc.).
Incercati o conciliere pentru o solutie amiabila, bilateral acceptata.

Daca nu se rezolva, depuneti o actiune in instanta.
Va multumesc !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de colt impins de vecin SANTIER SANTIER Buna ziua! Am construit un gard din teava rectangulara introdusa in beton pana la fata pamantului si apoi am aplicat plasa fi 4 cu ochiuri de 10 x 10 cm ... (vezi toată discuția)
gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)
Actiune de granituire mrlpopa mrlpopa In urma unui partaj judiciar incheiat in 2001 s-a impartit o proprietate. Cu acordul verbal al celuilalt proprietar in anul 2008 am vrut sa fac gardul dintre ... (vezi toată discuția)