Urmarit, prins ? Pentru ce ?? Savarsisem vreo fapta ? Nu se poate numi ca m-am sustras prelevarii probelor , politistii nici macar nu stiau daca sunt baut sau nu . E doar contraventie , si anume nerespectarea semnalelor politistului ( din cate stiu eu)
Nu m-am sustras recoltarii probelor, din contra,am cooperat, am suflat si in etilotest,am fost si la sange. Doar n-am respectat semnalul politistului , si n-am oprit .
Nu am cazier,nu am dosare penale, am mai avut 2 incidente la volan , unul pentru neacordare, altul pentru autovatamare corporala, dar fara alcool sau alte nebunii. Nu e o obisnuinta alcoolul la volan , nu caut sa ma scuz,oricum e tarziu. Dar am ramas surprins , cu executare ?
In noaptea de 16.05.2015,in Orasul Costesti,judetul Arges,am fost somat de un echipaj de politie local sa trag pe dreapta. Consumasem 2 beri , si 2 pahare de vin , mi s-a facut frica, si am decis sa ignor semnalele politistilor , incercand sa scap de ei pe niste stradute. Din pacate, am ajuns cu masina pe un drum infundat,fiind obligat sa cobor. Am fost incatusat si dus la sectie, unde am fost testat cu aparatul etilotest ,rezultatul fiind 0.58 in aerul expirat. Am declarat cele intamplate, dupa care am fost dus la Spitalul Regele Carol I , din orasul Costesti , pentru recoltarea probelor biologice. Mentionez ca am fost obligat sa inchid telefonul mobil si sa scot bateria din acesta,si cat timp am fost la sectia de politie, nu am avut voie sa beau nici macar un pahar cu apa. Politistul care m-a oprit mi-a spus ca dansul face legea, putand proba acest lucru si cu doi martori. Mentionez ca nu au avut loc alte incidente pe durata urmaririi , ca de exemplu accidente,victime s.a. Dupa ce am fost oprit , am colaborat cu organele ,in vederea testarii etilotest,a probelor, si a tot ce a stat in putinta mea ,recunoscandu-mi greseala. As vrea sa stiu ce se poate intampla,daca imi va fi anulat permisul , daca ar trebui sa-mi iau un avocat si ce consecinte pot avea faptele mele.