avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate baczo

Activitate baczo

Răspuns la discuția refuz inregistrare demisie
Buna ziua, multumesc pentru raspuns.
Scrisoarea tot eu va trebui sa preiau. O sa fie acolo stampila firmei, dar eu o sa semnez. E acceptabil si asa?
Buna ziua,
Lucrez la o firma mica (eu si administratorul), in data de 12.04.2018 mi-am dat demisia cu preaviz. Administratorul a refuzat sa semneze sau sa inregistreze. Nu mi-a dat inapoi exemplarul meu. Ce pot sa fac? Nu pot dovedi ca mi-am dat demisia din moment ce eram doar noi doi in birou. Mentionez ca de obicei eu inregistrez documentele la firma, si tot eu preiau si scrisorile. In data de 14.05.2018 trebuie sa incep la noul loc de munca.
Buna ziua,

Legat de emiterea bonurilor fiscale am citit ca sunt exceptii "comertul ocazional cu produse agricole din productie proprie efectuat de catre producatorii agricoli individuali, autorizati in conditiile legii, in piete, targuri, oboare sau in alte locuri publice autorizate".
Deoarece aici sunt mentionate doar produsele agricole as vrea sa stiu daca un producator strain poate participa la un targ in Romania (organizat o data pe an) cu produsele proprii (produse din carne si dulciuri) fara sa aiba obligatia de a emite bon fiscal?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Multumesc frumos pentru ajutor.
Multumesc, da, de aceea am intrebat si eu. Ca dupa autorizatie voi fi obligat să răspund la solicitările organelor judiciare "în caz contrar putând fi sancţionat cu amendă judiciară." Dar daca eu voi fi inregistrat in Salaj dar de fapt stau in alt judet, ce se va intampla in cazul unei solicitari? Ca nu pot refuza tot timpul.
Buna ziua,
As vrea sa solicit autorizarea ca traducător şi interpret. Momentan stau la Oradea cu viza de flotant insa domiciliul meu stabil este in judetul Salaj. Eu as vrea sa fiu inregistrat ca traducator in judetul Bihor.
1. In cererea adresata domnului ministru al justitiei trebuie sa figureze neaparat domiciliul sau poate fi si adresa de flotant?
2. Pot sa ma inregistrez pe baza flotantului in jud. Bihor sau va trebui sa ma inregistrez in judetul unde am domiciliul stabil?

Multumesc.