avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz inregistrare demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz inregistrare demisie

Buna ziua,
Lucrez la o firma mica (eu si administratorul), in data de 12.04.2018 mi-am dat demisia cu preaviz. Administratorul a refuzat sa semneze sau sa inregistreze. Nu mi-a dat inapoi exemplarul meu. Ce pot sa fac? Nu pot dovedi ca mi-am dat demisia din moment ce eram doar noi doi in birou. Mentionez ca de obicei eu inregistrez documentele la firma, si tot eu preiau si scrisorile. In data de 14.05.2018 trebuie sa incep la noul loc de munca.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:25, 19 Aprilie 2018
Trimiteti demisia prin posta cu confirmare de primire.
Buna ziua, multumesc pentru raspuns.
Scrisoarea tot eu va trebui sa preiau. O sa fie acolo stampila firmei, dar eu o sa semnez. E acceptabil si asa?
Este acceptabil ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie neinregistrata AndreeaTm AndreeaTm Buna ziua, am o problema putin diferita, angajatorul nu vrea sa imi accepte demisia, nici macar sa o inregistreze - desi este un act unilateral de vointa. Va ... (vezi toată discuția)
Vreau sa incetez cim. optiuni? Tourette Tourette La mijlocul lunii aprilie i-am spus administratorului ca vreau sa incetez activitatea in cadrul societatii. M-a luat cu replici de genul ca "noi am semnat un ... (vezi toată discuția)
Contract de munca transstefan transstefan va rog din suflet sa-mi spuna si mie cineva cum poate inceta un contract de munca . daca tu te-ai instintat directorul cu decizia ta de a nu mai lucra in ... (vezi toată discuția)