avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate auraungurean

Activitate auraungurean

Răspuns la discuția Intoarcere din CIC
Am inteles. Multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția Intoarcere din CIC
Cum pentru ce? Actualul angajator e obligat legal sa imi pastreze functia pe care o aveam sau sa imi ofere o pozitie similara. Daca imi doresc sa ma intorc la actualul angajator functia mea nu mai Exista iar pozitie similara nici atat.
Buna ziua,

Sunt in CIC iar departamentul din cadrul corporatiei in care lucram a fost inchis, pozitia la nivel de corporatie urmeaza sa se inchida. In scurt timp urmeaza sa imi reincep activitatea la un nou angajator dar doresc sa stiu daca pot obtine salarii compensatorii de la actualul angajator si care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac.
Răspuns la discuția Instrainare apartament
Nu exista administrator.
Exista doar un casier care sustine ca nu are drept de semnatura si vicepresedintele plecat in vacanta.
Buna ziua,

Doresc sa instrainez un apartament si nu o pot face fara dovada platii intretinerii la zi semnata de catre presedintele si administratorul asociatiei de proprietari. Problema e ca blocul nu mai are nici presedinte si nici administrator ci doar un vicepresedinte care e plecat in vacanta. Joi ar trebui sa am tranzactia de vanzare si nu o pot face fara acest act.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat?

Multumesc,