avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate Managconsult & Law

Activitate Managconsult & Law

Nu există nicio lege unde să prevadă aşa ceva. Orice agent economic este obligat să emită factura fiscală şi bon de casă în caz contrar faceţi plângere la ANPC şi ANAF pentru ca să vă soluţioneze problema.
Ilie111 eu ma ocup de recuperare creante intre agentii economici nu intre agentii economici si consumatori si stiu legislatia foarte bine in special in chestiunile de recuperare. Mai invatati poate asa veti cunoaste si legea.
Ca să vă cesioneze creanţa dumneavoastră trebuie să fiţi de acord cu acesta cesionare şi dacă nu sunteţi de acord cesiunea nu poate avea loc.
2. Pentru a pretinde o sumă de bani de la dumneavoastră creanţa trebuie să fie certa lichidă şi exigibila iar facturile trebuie să fie semnate de către dumneavoastră astfel este un temei pentru a nu da curs solicitarii noului creditor.
3. O societate comercială nu poate reprezenta o altă societate comercială în instanţă iar aceste societăţi comerciale de recuperare nu poate încheia acte juridice având ca domeniu de activitate fapte de comerţ.
4. Noul creditor este obligat că la solicitarea dumneavoastră să vă ofere orice fel de act pe care îl solicitaţi dvs în legătură cu creanţa data.