Buna ziua,daca o societate si-a suspendat activitatea mai plateste taxa publicitara catre organul fiscal unde isi societatea domiciliul fiscal?
Va multumesc pt colaborare anticipat.
Casa este construita de el dar actele au fost facute dupa ce ne-am casatorit,el este agricultor iar au lucrez in primarie venit minim pe economie,dar eu nu pot scoate un duplicat ceva?merg la mama are si casa si are si un apartament,,,,
am avut o cearta la inceput de an si de atunci mia scos hainele din dulap si mi le-a pus in saci si mia zis sa nu plec,de dragul copiilor mai stau langa el k nu vreau sa creasca copii fara tata,dar parca am ajuns in momentul in care nu stiu cum sa fac,bataie iau cu copii tipa la ei,imi puteti spune ce sanse pot avea de partea mea?
ma puteti ajuta cu procedura pentru divort?nu e de comun acord,sotiia vrea sa inainteze cerere de divort dar sotul ia luat certificatul de casatorie si actele de nastere a copiilor,cum as putea proceda?avand in vedere k a dat in mine si se comporta urat cu mine si apoi cu copii,stau in casa care zice k e doar a lui ce sanse as avea pt a fii de partea mea mai mult as vrea copii restul nu ma intereseaza....ast un raspuns urgent multumesc frumos
Pentru a elibera adeverinta cu terenul agricol pentru APIA,il pot conditiona pe contribuabil pt a fii cu plata impozitului la zi?Avem o lege la baza sau ceva de genu prin care sa specifice.Va multumesc!
Ma puteti ajuta cu o contestie la un dosar in insolventa:
-repunerea in termenul de depunere a creantei;
-admiterea cererii pentru inscrierea la masa creditorilor.