avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Adeverinta APIA
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Adeverinta APIA

Pentru a elibera adeverinta cu terenul agricol pentru APIA,il pot conditiona pe contribuabil pt a fii cu plata impozitului la zi?Avem o lege la baza sau ceva de genu prin care sa specifice.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: floreadantes , utilizator 11:28, 2 Iulie 2015
Nu s-a pus problema asta la nici o primarie...
din cate stiu nu este nici o lege care iti poate da voie sa conditionezi o persoana fizica/juridica la eliberarea oricare document daca nu are impozitul platit si la eliberarea unui certificat fiscal aveti obligatia sa-l eliberati cu datoriile aferente,atat puteti sa urmatii somatii ,executare si tot ce prevede OG 92/2003 art.141 alin 10 si art 177 si legea 85/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Impozite locale- termen de prescriptie ammazon ammazon Buna ziua. As vrea sa stiu si eu daca impozitele pe cladiri si terenuri, mai vechi de 5 ani, se prescriu. Multumesc. (vezi toată discuția)
Neplata primei transe a impozitului pe cladiri atrage executarea silita a sumelor datorate? ctm ctm Buna ziua! Ieri, 11.05.2014 am primit prin posta, de la Directia locala a finantelor o SOMATIE de plata a sumelor datorate ca impozit pe cladiri si mijloace ... (vezi toată discuția)