avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa publicitare pentru o firma cu activitate ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa publicitare pentru o firma cu activitate suspendata

Buna ziua,daca o societate si-a suspendat activitatea mai plateste taxa publicitara catre organul fiscal unde isi societatea domiciliul fiscal?
Va multumesc pt colaborare anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:45, 2 Martie 2018
Depuneți la ei dovada de la Registrul Comerțului, care atestă suspendarea activităților societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea suspendarii aa expiratcu inca 3 ani a unui srl dupa ce prima perioada de 3 ani de suspendare olymariana olymariana buna ziua .va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza si daca pot sa prelungesc cu inca 3ani suspendarea unui srl ,a care a fost suspendat pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate pfa cris_myc cris_myc Buna ziua, am si eu o intrebare legata de functionarea unui PFA..... Am deschis un PFA si sunt interesata daca as putea sa ii suspend activitatea pana in ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate mercur_ro mercur_ro Buna ziua! Ce se intampla cu datorilie unei SC care isi suspenda activitatea la ONRC (nu mai desfasoara activitate)? Va rog, am nevoie de raspuns urgent. ... (vezi toată discuția)