avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Activitate bb1000

Activitate bb1000

Răspuns la discuția Profesoara ce ma umileste
In caz ca dansa a pus nota in catalog mai este ceva de facut ? Eu nu am semnat in borderoul notelor nimic .
Răspuns la discuția Profesoara ce ma umileste
Daca fac contestatie .. ei se spala unul pe altul in facultate ... altceva ce as putea sa fac dupa ? in instanta ? se poate ceva ?
Buna ziua tuturor ,

Povestea mea este asa : Acum aproximativ 4 luni eu trebuia sa predau la facultate un dosar cu laboratoarele facute in acel semestru . Doamna a decis in ziua predarii sa schimbe ora (ora initiala 13 ) fix in aceea zi s-a faut 10 . Am ratat sansa , acum la restante doamna a decis sa imi arunce in fata pe jos munca (acele fise facute de mine cu laboratoarele ) le-a aruncat pe jos efectiv in fata mea m-am simtit foarte prost , umilit rau . Astazi s-a produs un apogeu ... despre care vreau va rog sa ma sfatuiti fiindca nu stiu incotro sa o iau :( astazi am sustinut examenul la aceasta materie . Dupa ce am primit subiectele dansa ne-a permis accesul la materiale anexe (tuturor ) spre norocul meu problemele date la examen le-am gasit in caiet ... evident am profitat bucuros de sansa data de Divinitate . Mentionez de acum ca am stat un rand cineva un rand liber si tot asa ...distanta foarte mare si mai mentionez ca eu am fost in randul 3 la maxim 3-4 m de 3 profesori experimentati . Am parasit sala fara a mi se reprosa nimic , m-am dus acasa mi-am lasat toate materialele ( nu vedeam de ce sa le mai iau) si am pornit spre universitate . Spre stupoarea mea am fost acuzat la 2 ore si ceva de copiat ... motivand ca nu am capacitatea de a face asemenea probleme . Ok poate nu sunt asa descurcaret dar din moment ce am avut norocul de a le gasii de ce imi anulezi tot ?
Ma simt badjocori ...sper si va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac , o sa imi pierd doi ani chinuiti din viata pentru dansa si chiar nu as vrea asta .
Răspuns la discuția Pensie Alimentara
Si daca aceasta lucreaza la negru ? deci in acte niciun venit ?
Totusi mai astept si alte pareri .
Răspuns la discuția Pensie Alimentara
La inceput aveam pensia 75 de lei , data de lege . Acum 3 ani dupa multe rugaminti si o "amenintare" cu judecata s-a marit la 150 de lei dar mi se pare putin .
Judecata a stabilit prima pensie .
Buna ziua ,

Pe scurt povestea mea este asa : Am 21 de ani, fac o facultate, parinti mei sunt divortati , stau cu tata si mama imi achita lunar o pensie mult prea mica dupa parerea mea 150 de lei . Vreau sa stiu daca am sanse intr-un proces pentru recuperarea baniilor din urma si marirea acestei pensii .
P s : Caut si un avocat din Ploiesti impreuna cu care sa demarez procedurile necesare .
Lucrez de la 16 ani intr-un restaurant dar avand facultatea legal doar 6 ore pot lucra deci nu mi-ar ajunge banutii ptr o chirie si o intretinere . facultatea e cel mai important obiectiv al meu pe termen scurt . am crezut ca acest forum o sa ma ajute nu judece si sa ma eticheteze gresit
Mama traieste dar au divortat acum multi ani , da el este unic proprietar , da aici am domiciliu ... daca fac plangerea penala ce se intampla dupa ? adica cand afla ? si cum as putea sa ma apar in fata unei evacuari fortate ?
Buna ziua , fiind prima mea intrebare aici nu stiu daca am postat ce si cum si unde trebuie sper sa nu se supere nimeni . De cativa ani traiesc sub teroarea unui individ (tata) care deseori din lipsa baniilor si a bauturii ma bate , primesc lovituri puternice in zona capului si mi-a cam ajuns.... Totusi suport fiindca am peste 18 ani si nu as avea unde sa plec as sta sub cerul liber....Ce as putea sa fac avand in vedere ca daca reactionez ma da afara din casa ...?