avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solutie pentru probleme cu tata alcoolic si violent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solutie pentru probleme cu tata alcoolic si violent

Buna ziua , fiind prima mea intrebare aici nu stiu daca am postat ce si cum si unde trebuie sper sa nu se supere nimeni . De cativa ani traiesc sub teroarea unui individ (tata) care deseori din lipsa baniilor si a bauturii ma bate , primesc lovituri puternice in zona capului si mi-a cam ajuns.... Totusi suport fiindca am peste 18 ani si nu as avea unde sa plec as sta sub cerul liber....Ce as putea sa fac avand in vedere ca daca reactionez ma da afara din casa ...?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:03, 31 Mai 2015
Este ingrozitor ca traiti asa unii dintre cei mai frumosi ani din viata. Acest personaj pe care il numiti tata, trebuie sa raspunda pentru faptele sale. Faceti-i palngere penala !!! Este inadmisibil un astfel de comportament sau internati-l intr-o clinica de specialitate avand in vedere problemele cu alcoolul. Nu va poate da asa simplu de drept afara din casa, prezum ca acolo aveti domiciliul. Mama dumneavoastra mai traieste ? El este unicul proprietar al imobilului ?
Din pacate,singura solutie ar fi cum a spus si dna avocat mai sus ,sa-i faceti o plangere penala ! Cat despre internarea intr-un spital,nu cred ca ar fi de acord nicidecum,in general oamenii ca el refuza sa recunoasca faptul ca ar fi bolnavi !
Mama traieste dar au divortat acum multi ani , da el este unic proprietar , da aici am domiciliu ... daca fac plangerea penala ce se intampla dupa ? adica cand afla ? si cum as putea sa ma apar in fata unei evacuari fortate ?
Domnisoara,, nu aveti pe nimeni, un profesor, diriginte, psiholog, mama dv. sa va ajute cu un sfat? Nimeni?
1. Sunteti la scoala sau munciti sau niciuna?
2. Mama dv. unde sta?
3. Tatal are venituri (pensie, salariu)?

Nu cunosc din ce oras sunteti, insa exista adaposturi pentru femei agresate, daca nu aveti deloc unde sta. In functie de raspunsurile la intrebarile de mai sus, puteti cere tatalui pensie de intretinere, ordin de protectie, il puteti evacua din propria casa, depinde de ocupatia dv. si a tatalui.
Impotriva unei evacuari, batai etc. chemati politia la numarul unic 112. De fiecare data.
Luati legatura urgent cu un avocat care sa va asiste si reprezinte ! Solicitati si ajutorul Politiei !!!

Alte discuții în legătură

Obtinere custodie copil roxana_15 roxana_15 buna ziua.sunt o mama singura care ar vrea sa inceapa un proces pentru obtinerea custodiei fetitei mele in varsta de 3 anisori.este trecuta pe numele fostului ... (vezi toată discuția)
Mama singura mihaela_panaiti mihaela_panaiti buna seara, as avea si eu cateva nelamuriri la care imi doresc sa gasesc raspuns.. am o sora care este mama unui baietel de 11 luni. ea este despartita de ... (vezi toată discuția)
Abuz psihic in familie marianamahu marianamahu Ma confrunt cu o problema tot mai des intalnita in familiile din tara. Tatal meu este alcoolic, consuma excesiv alcool, din luna daca total zile adunate este ... (vezi toată discuția)