informatiile mele sunt corecte, nu sunt din auzite .. este un caz din familie. nu stiu daca o ajuta cu ceva sau nu pe doamana in cauza dar la o pauza de 10 zile se primeste indemnizatie.
cred totusi sa merita incercat. sau macar sa se intereseze mai bine la institutie. din cate am vazut eu conteaza f mult si bunavointa persoanei careia ii inmanezii dosarul
Cunosc un caz asemanator dar care a avut de doar 10 zile perioada in care nu a fost anagajata. la momentul respectiv ii s-a spus ca daca perioada in care nu a lucrat de mai mica decat 1/3 din luna respectiva o sa pimesca. 10 zile insemna exact 1/3 din 30 de zile cat a avut aprilie anul trecut. asa ca ea a primit indemnizatia.
Am cumparat in urma cu aproape 2 luni o pereche de pantofi de la un magazin micut pt care am primit bon dar nu si certificat de garantie. Tocul de la un pantof s-a stricat iar imitatia de piele a crapat pe ambii. Ma pot duce cu ei inapoi la magazin? pot sa cer banii inapoi ? pt ca de reparat nu prea se poate avand in vedere ca a crapat pielea pe ei. MULTUMESC!