avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate OrasanCarmen

Activitate OrasanCarmen

informatiile mele sunt corecte, nu sunt din auzite .. este un caz din familie. nu stiu daca o ajuta cu ceva sau nu pe doamana in cauza dar la o pauza de 10 zile se primeste indemnizatie.
cred totusi sa merita incercat. sau macar sa se intereseze mai bine la institutie. din cate am vazut eu conteaza f mult si bunavointa persoanei careia ii inmanezii dosarul
Cunosc un caz asemanator dar care a avut de doar 10 zile perioada in care nu a fost anagajata. la momentul respectiv ii s-a spus ca daca perioada in care nu a lucrat de mai mica decat 1/3 din luna respectiva o sa pimesca. 10 zile insemna exact 1/3 din 30 de zile cat a avut aprilie anul trecut. asa ca ea a primit indemnizatia.
Răspuns la discuția Pantofi stricati dupa doua luni
Cunoasteti cumva ce legi sunt pt cazuri de genul asta? adica daca fac reclamatie la OPC ce se intampla?
Am cumparat in urma cu aproape 2 luni o pereche de pantofi de la un magazin micut pt care am primit bon dar nu si certificat de garantie. Tocul de la un pantof s-a stricat iar imitatia de piele a crapat pe ambii. Ma pot duce cu ei inapoi la magazin? pot sa cer banii inapoi ? pt ca de reparat nu prea se poate avand in vedere ca a crapat pielea pe ei. MULTUMESC!