avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pantofi stricati dupa doua luni
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pantofi stricati dupa doua luni

Am cumparat in urma cu aproape 2 luni o pereche de pantofi de la un magazin micut pt care am primit bon dar nu si certificat de garantie. Tocul de la un pantof s-a stricat iar imitatia de piele a crapat pe ambii. Ma pot duce cu ei inapoi la magazin? pot sa cer banii inapoi ? pt ca de reparat nu prea se poate avand in vedere ca a crapat pielea pe ei. MULTUMESC!
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2015
OrasanCarmen, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:57, 28 Mai 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Cunoasteti cumva ce legi sunt pt cazuri de genul asta? adica daca fac reclamatie la OPC ce se intampla?
Mergeti la magazin si vedeti ce va spun. Inainte de a face reclamatie trebuie sa incercati sa rezilvati amiabil problema.
O minima garantie erau obligati sa va dea fie separat, fie sa o scrie pe bon.
De asemenea, trebuia sa primiti instructiuni de intretinere. Cititi acest articol ca sa vedeti de ce amendeaza ANPC comerciantii de pantofi:
www.avocatnet.ro/content/art...
ca sa stiti ce sa vorbiti cu patronul / vanzatoarea. Eu cred ca ei isi cunosc marfa si daca pantofii sunt de calitate foarte proasta ii vor inlocui, nu vor risca un control.

Reveniti pe forum daca nu rezolvati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare opc? ramicielo ramicielo Buna seara! Cum se procedeaza in situatia in care ai cumparat o pereche de pantofi/ghete din piele de iarna imblanite, si la prima purtare iti intra apa in ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)
Papuci care rod miha hu miha hu buna ziua Am o pereche de pantofi,care i-am incaltat de 3ori si m-au ros , am fost cu ei inapoi la magazin sa imi dea o alta pereche mai mare sau alt model ... (vezi toată discuția)