buna ziua
Am o pereche de pantofi,care i-am incaltat de 3ori si m-au ros , am fost cu ei inapoi la magazin sa imi dea o alta pereche mai mare sau alt model si au zis ca nu pot sa imi de-a altii pentru ca sunt purtati si in talonul de garantie scrie ca alegerea unui pantof necorespunzator piciorului nu este motiv de reclamatie si sa incerc sa ii mai port ca in timp mai cedeaza(da cum pot sa imi dau seama daca ma bat numai cat ii probez 5 minute in magazin).vreau sa stiu daca am vreo sansa daca ma adresez protectiei consumatorului
Nu e necesar neaparat sa invocati articole din codul consumatorului, ca nu toata lumea s-a nascut cu legea in brate. e suficient sa formulati o plangere la ANPC ca produsul cumparat nu este conform, vatama piciorul la mers. Si povestiti cele necesare. Atasati copie dupa bonul fiscal la plangere.
Cam cat costa pantofii astia? Merita sa va stresati atat?
Trebuie sa stiti ca magazinul este obligat sa va inlocuiasca produsul, nu sa va dea banii inapoi. Doar daca nu mai au produse similare veti primi banii inapoi.
Sincer, un sfat mai bun este acela sa...puneti niste spirt pe pantofi :)) eu am avut niste sandale care ma bateau grozav si mama a pus spirt si s-a inmoiat materialul. Apoi n-am mai avut probleme. Sau incercati sa ii bateti cu ciocanul. Gasiti tot felul de trucuri pe net.
Aveti ocazia formularii unei sesizari catre ANPC,unde sesizati cele petrecute,dar nu cred in sansele dvs de izbanda daca ati purtat prea mult papucii si se vad semnele purtarii lor mai indelungate
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Returnare pantof
alex5
buna ziua,
nici nu stiu unde sa incadrez intrebarea aceasta.
am cumparat un pantof acum cateva zile de la un magazin (dar NU online). are defecte in sensul ... (vezi toată discuția)