avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate MVA

Activitate MVA

Răspuns la discuția Limitare acces casa mostenita
nu se baga ... este intr-un sat, se cunosc intre ei ...
Buna ziua, vă rog să îmi răspundeți ce pot face in cazul in care nepotul îmi limitează accesul la casa părintească , casa și teren aflate în aceeași curte dar cu intrări separate (porți de acces separate) . Menționez faptul că partajul succesoral este încă în dezbatere, eu având dreptul recunoscut prin succesiunea după tatăl meu, iar acum se dezbate succesiunea după decesul mamei.
Refuza să mă lase să intru în curte blocând poarta de acces de pe partea mea.
Aștept cu interes raspunsul dumneavoastră.
Vă mulțumesc!
Buna seara, as vrea sa ma lamuriti referitor la o situatie:
In 2009 am girat o colega de servici, ulterior s-a pensionat si nu a mai achitat o perioada ratele.... lucru care a dus la darea dosarului catre un executor.... dupa executare am fost singura dintre giranti solvabila restu nu s-au mai gasit, problema a intervenit in momentul in care dânsa s-a dus la unitatea unde a facut initial imprumutul si i s-a spus sa achite in continuare la dânsii ( mentionez faptul ca este vorba despre o unitate CAR).
Desi eu am poprire pe salariu si banii se duc in contul executorului suma nu scade.
Întrebarea era: Este legal ca atata timp cat eu achit in contul executorului sa achite si dansa la CAR? Daca creditul este cesionat de executor nu ar trebui achitat DOAR la executor!?
Sper sa ma puteti ajuta cu o lamurire in acest sens.
Va multumesc, astept cu interes raspunsul dumneavoastra!
Buna seara, cu respect va rog sa imi comunicati daca exista vreo solutie legala de a rezolva o problema cu care ne confruntam un grup de persoane care am urmat un curs pe fonduri europene si organizatorul dupa 6 luni de la terminare/absolvire ne plimba cu vorba fara sa ne dea certificatele de calificare precum si subventiile mentionate in contractele semnate intre parti (care si pe aceastea le cam face pierdute).

Va multumesc anticipat, o seara frumoasa!