avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Activitate BabyBlue9012

Activitate BabyBlue9012

Mulțumesc pentru răspuns!
Buna ziua!
Sunt angajata la o societate comercială din noiembrie 2017 , iar din ianuarie am fost de 4 ori in concediu medical . De 2 ori pentru ca am fost eu bolnavă, iar de 2 ori concediu medical de ingrijire al copilului.
Imi cresc singură copilul si alta variantă nu am avut decat sa stau acasa cu ea pana sa o duc din nou la cresa.
Azi dimineata am fost sunata de manager sa imi spuna ca asteapta sa ma intorc la lucru ca sa imi semnez demisia pentru ca am fost in concediu medical.
Știu ca , daca am fost in concediu medical nu ma poate da afară de la locul de munca. Ceea ce i-am si spus de altfel,iar dansul mi-a spus ca ma va face sa semnez.
Ce e de facut? Ce drepturi am?
Multumesc anticipat!
Va multumesc pentru raspuns,si ce se poate face in cazul acesta?
Buna seara,
Va scriu in speranta ca cineva ma poate lamurii in legatura cu problema pe care o avem.
Tatal meu a fost ramas in urma cu plata intretinerii,o suma mare: peste 10.000 ron.Suma ce am achitat-o in 2 transe.In schimb au ramas penalizarile care azi este de 13.000 lei.
Nu s-a ajuns la judecata,in urma unor intelegeri cu asociatia de proprietari au hotarat de comun acord ca se va achita lunar minimum suma de 300 lei.Bun,intretinerea este 0 in schimb dupa spusele tatalui meu,penalizarile sunt atat de mari deoarece se penalizeaza si penalizarile.Este posibil asa ceva?
Va rog frumos sa ma lamuriti!
Va multumesc anticipat!