avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate CristinaNM

Activitate CristinaNM

Răspuns la discuția Actiuni
Mulțumesc !
Discuție Actiuni
Buna ziua. Dețin un număr de acțiuni la o societate comercială. In urma cu câteva zile am primit o oferta privată pentru achiziția acțiunilor. Prețul oferit era foarte mic și am fost pusă sa aleg între a le vinde sau a îmi pierde calitatea de acționar dacă pana la o anumită data nu plătesc diferența pana la valoarea de 200.000 lei/acțiune prin hotărârea acționarului majoritar. Vreau sa știu dacă este legal așa ceva? Mulțumesc
Mulțumesc pt răspuns. Din păcate este mai mare de atât. In cazul in care se întâmpla sa mi se pună sechestru pe bunuri cum se procedează. Presupun ca nu aflu peste noapte ca nu mai sunt ale mele.
Buna ziua.
Mi s-a pus poprire pentru o datorie pe un Pfa. Am aflat când am luat pensia ca primesc cu 1/3 mai puțin din cauza acelei datorii pe Pfa. Va rog sa îmi spuneti dacă exista riscul de a mi se pune sechestru pe casa sau pe teren din cauza acestei datorii sau fiindcă mi-au pus poprire pe pensie se vor liniști și nu vor acționa mai departe?
Răspuns la discuția Indemnizație creștere copil
Chiar daca nu e răspunsul pe care imi doream sa-l citesc, va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Indemnizație creștere copil
Nu știe nimeni sa imi răspundă? Va rog frumos.
Buna ziua.

Va rog frumos sa imi răspundeți la o întrebare. Ca si administrator si asociat unic al unui SRL-d, care înregistrează profit la încheierea unui an si ridica dividende, plătește si impozit pe dividende la stat, pot beneficia de o majorare a indemnizației pentru creșterea copilui datorită acestor dividende? Specific faptul ca sunt si angajata la un alt SRL. Se pot cumula aceste venituri?
Multumesc anticipat
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns! Am depus online bilantul de la 31.12.2014, dar este gresit, adica am introdus gresit sumele. Am fost la Anaf si le-am spus ca am gresit sumele pe care le-am trecut in bilantul validat si depus online, iar ei mi-au spus sa il depun din nou online, de data aceasta pe cel corect si sa scot o noua recipisa. Asa am facut, doar ca am primit urmatoarea eroare: se interzice depunerea la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice a mai multor seturi de situatii financiare anuale pentru acelasi exercitiu financiar. Va rog sa imi spuneti ce sa fac in aceasta situatie. Sa ma duc din nou marti (2 iunie) la Anaf si sa incerc sa il depun la ei? Astept cu mare incredere un raspuns din partea dv.