avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant 31.12.2014 depus online gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant 31.12.2014 depus online gresit

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns! Am depus online bilantul de la 31.12.2014, dar este gresit, adica am introdus gresit sumele. Am fost la Anaf si le-am spus ca am gresit sumele pe care le-am trecut in bilantul validat si depus online, iar ei mi-au spus sa il depun din nou online, de data aceasta pe cel corect si sa scot o noua recipisa. Asa am facut, doar ca am primit urmatoarea eroare: se interzice depunerea la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice a mai multor seturi de situatii financiare anuale pentru acelasi exercitiu financiar. Va rog sa imi spuneti ce sa fac in aceasta situatie. Sa ma duc din nou marti (2 iunie) la Anaf si sa incerc sa il depun la ei? Astept cu mare incredere un raspuns din partea dv.

Alte discuții în legătură

Bilant depus eronat la anaf se mai poate corecta? catrinoiu catrinoiu Din eroare am depus datele firmei A ( denumire, adresa , date) pe codul fiscal al firmei B . Cum pot depune bilantul pentru firma B , cel corect , astfel incat ... (vezi toată discuția)
Bilant depus gresit RobertZoicas RobertZoicas Buna ziua. Contabilul meu mi-a depus online un bilant a altui client si spune ca nu poate rezolva problema. Ce trebuie sa fac ca sa apara pe site-ul finantelor ... (vezi toată discuția)
Bilant 2015 delia2007 delia2007 Buna ziua. Se poate retransmite un bilant pe 2015 pe care eronat l-am incadrat la entitate mica . El trebuia incadrat la microentitate. In mometul in care il ... (vezi toată discuția)