avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant depus eronat la ANAF se mai poate corecta?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant depus eronat la ANAF se mai poate corecta?

Din eroare am depus datele firmei A ( denumire, adresa , date) pe codul fiscal al firmei B . Cum pot depune bilantul pentru firma B , cel corect , astfel incat pe site- ul ANAF sa apara cele corecte, nu cele eronate. Mentionez ca bilantul este la data de 31.12.2014. Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 09:48, 3 Iunie 2015
Ordin 65/2015:

ANEXA Nr. 1
Principalele aspecte legate de întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale

1.7.
(3) Erorile constatate după depunerea situaţiilor financiare anuale se corectează la data constatării lor, potrivit reglementărilor contabile emise de instituţiile prevăzute la art. 4 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 82/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, după caz.
(4) Se interzice depunerea la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice a mai multor seturi de situaţii financiare anuale/raportări contabile anuale, pentru acelaşi exerciţiu financiar/an calendaristic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant depus gresit RobertZoicas RobertZoicas Buna ziua. Contabilul meu mi-a depus online un bilant a altui client si spune ca nu poate rezolva problema. Ce trebuie sa fac ca sa apara pe site-ul finantelor ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2014 depus online gresit CristinaNM CristinaNM Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns! Am depus online bilantul de la 31.12.2014, dar este gresit, adica am introdus gresit sumele. Am fost la Anaf si ... (vezi toată discuția)
Corectare factura inregistrata gresit pdoru pdoru Am constatat zilele trecute (august 2008) ca in martie 2007 (deci anul trecut) s-a inregistrat gresit in contabilitate o factura emisa de mine catre un ... (vezi toată discuția)