avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Bilant depus gresit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Bilant depus gresit

Buna ziua. Contabilul meu mi-a depus online un bilant a altui client si spune ca nu poate rezolva problema. Ce trebuie sa fac ca sa apara pe site-ul finantelor cifrele mele reale si sa fiu si inregistrat corect?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 16:33, 16 Iulie 2015
Desi Legea 82/1991 precizeaza:

Art. 36^1. - Se interzice depunerea la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice a mai multor seturi de situaţii financiare anuale pentru acelaşi exerciţiu financiar.
Art. 36^2. - Erorile constatate după depunerea situaţiilor financiare anuale se corectează la data constatării lor, potrivit reglementărilor contabile emise de instituţiile prevăzute la art. 4 alin. (1) şi (3), după caz.

Aici e vorba ca s-au depus situatii financiare care nu va apartin, deci nu este vorba de vreo eroare in continutul lor. Solicitati ANAF sa va preia inca o data cele corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant depus eronat la anaf se mai poate corecta? catrinoiu catrinoiu Din eroare am depus datele firmei A ( denumire, adresa , date) pe codul fiscal al firmei B . Cum pot depune bilantul pentru firma B , cel corect , astfel incat ... (vezi toată discuția)
Bilant 2015 delia2007 delia2007 Buna ziua. Se poate retransmite un bilant pe 2015 pe care eronat l-am incadrat la entitate mica . El trebuia incadrat la microentitate. In mometul in care il ... (vezi toată discuția)
Bilant 31.12.2014 depus online gresit CristinaNM CristinaNM Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns! Am depus online bilantul de la 31.12.2014, dar este gresit, adica am introdus gresit sumele. Am fost la Anaf si ... (vezi toată discuția)