multumesc pt raspuns dar atunci cine elibereaza aceasta autorizatie ????? Secretarul le-a spus ca nu le elibereaza nicio autorizatie de constructie pana nu se incheie procesul care il au cu vecini
intrebarea era daca este legal sau nu ce face secretarul primarie .... sa nu elibereze autorizatia de constructie pt ca socrii sunt in procescu vecinii...in conditiile in care pana acum le-au spus ca totul este in regula?????
Buna ziua ... socrul meu este in proces cu unul din vecini pentru o constructie ce nu a fost pusa la dist. corespunzatoare de acestia. In perioada procesului au mai construit o cladire ( gen hala ) in care vor sa faca un atelier auto plasa paralel cu casa socilor mei .Problema este ca socrii au construit o toaleta ( din zid cu bazin si fosa septica) pentru care au fost reclamati de acest vecin ca nu au autorizatie de constructie fortati de situatie au mers la primarie pt actele necesare . S-a depus cere de autorizatie a fost necesar sa se faca si cadastru (o groaza de bani ) iar acum secretarul le spune ca nu poate sa le dea aceasta autorizatie socrilor pana nu este finalizat procesul cu vecinii in conditiile in care acum doua saptamani socrii mei l-au informat ca urmeaza sa mai construiasca ceva iar acest domn secretar a spus ca totul este inregula ,chiar le-a sugerat sa dea autorizatia de constructie pe total ( toaleta si ce mai urmeaza sa se construiasca)... ce se poate face in aceasta situatie un sfat va rog....Multumesc
este vorba de socrul meu care este despartit de sotia lui ( ma refer la intretinere personala si cheltuieli) dar nu si legal si care spune ca are pe cineva din afara familiei caruia o sa_i lase tot urmand ca pe sotie sa o dea afara din casa
Buna seara , ...pe scurt este posibil ca o persoana sa doneze partea ei de bunuri (casa si pamant) unei persoane straine fara ca ceilalti membrii ai familiei sa afle?....Multumesc
Buna seara , va rog sa ma ajutati cu un raspuns... cine plateste cheltuielile de judecata daca cel care pierde procesul nu are venituri suficiente? Este posibil sa plateasca sotia si copii chiar daca ei nu au fost citati in proces? Va multumesc
La un venit lunar de 600euro ( venituri independente) cat trebuie sa platesc contibutii sociale , unde si ce formulare trebuiesc complectate...multumesc