avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate alexTr

Activitate alexTr

Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc. Nu inteleg insa ce inseamna " constatarea accesiunii imobiliare".Puteti, va rog, sa-mi explicati pe intelesul meu profan?
Discuție Succesiune
Buna ziua! Va trebui sa deschid,la judecatorie, o succesiune pentru un teren de aproximativ 300mp pe care se afla casa tatalui meu(in care locuiesc) si alte doua case(construite fara autorizatie) ale nepotilor tatalui meu, si ei viitori succesori.
Intrebarea mea este: pot sa obtin, odata cu succesiunea, si iesirea din indiviziune? Este adevarat ca n-o pot obtine decat cu acordul scris al celorlalti mostenitori? Este , de asemenea adevarat, ca ceilalti nu-si pot autoriza constructiile decat cu acordul meu?
Multumesc.

Buna seara!

Asa cum stiti , cuplul terminator Basescu-Boc , a taiat salariile in 2009 cu 25 %. Sindicatele din invatamant au deschis actiune in instanta si si-au recuperat sumele taiate. Problema este ca alti profesori , care nu fac parte din nicio structura sindicala , nu si-au luat banii inapoi nici in clipa de fata. Asadar , vorbim de nerecuperarea banilor plus discriminare. Aud ca legea prin care puteai recupera acei bani s-a prescris....
In concluzie, mai sunt sanse de recuperare a acelor bani?

Buna ziua,
Incep prin a va spune ca multa vreme am fost mandru pentru ca in copilaria mea am primit in dar de la bunicii mei un cec de 5000 de lei,multa vreme l-am tinut si m-am hotarat sa nu scot acei bani de acolo, acum cand vreau sa ii scot mi se spune ca nu pot,fiindca leul sa devalorizat si imi poate da doar 1,50 lei.
eu intreb cine este de vina,pe cine au anuntat ei ca se devalorizeaza leul si dece nu au trimis acasa plicuri , uitati ce se intampla cu banii dvs.
vreau sa=mi recuperez banii, 5000 de lei, plus dobanda din 1984 pana acum.