avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Activitate ivladutoiu

Activitate ivladutoiu

multumesc pentru ajutor. Asa am procedat. Am recalculat cota indiviza astfel incat sa obtin 100%.
Cat priveste reinfiintarea asociatiei, Ea are CIF, Dar de la primarie mi s-a spus ca trebuie sa refac actele de la inceput pentru ca sa putem primi hotarare judecatoreasca, conform legii 230/2007
La parterul scarii (care este contituita in asociatie de proprietari si chiriasi in 2002) se afla spatii comerciale nefinalizate a caror suprafata utila este luata in calculul cotei indivize de proprietate intrucat suma cotelor indivize ale apartamentelor nu reprezinta decat 89,17%.

Cum procedez la intocmirea tabelelor pentru infiintarea noii AP dupa legea 230/2007 ?
Spatiile respective nu se regasesc in proprietatea primariei generale si nici a primariei de sector si nici a investitorului (M.Ap.N)
1. sotia/sotul care nu sunt titulari de contract vanzare-cumparare trebuie trecuti in Actul constitutiv anexa la statut, respectiv acordul de asociere?

2. Daca nu apar in aceste tabele pot fi alesi in comitetul executiv sau in comisia de cenzori?