avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Membrii comitetului executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Membrii comitetului executiv

1. sotia/sotul care nu sunt titulari de contract vanzare-cumparare trebuie trecuti in Actul constitutiv anexa la statut, respectiv acordul de asociere?

2. Daca nu apar in aceste tabele pot fi alesi in comitetul executiv sau in comisia de cenzori?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:02, 28 Iunie 2015
Vorbim despre asociatia proprietarilor: asadar cetateanul respectiv trebuie sa fie prorietar cu acte in regula. Fireste, daca nu e proprietar nu poate fi ales in comitetul executiv al proprietarilor
Nu pot fi numiti in structurile de reprezentare ale asociatiei de proprietari decat locatarii care sunt membrii proprietari
Asta inseamna ca si membrii CEx trebuie sa fi proprietari, nu doar presedintele, nu?
Membrii unei asociatii de proprietari sunt proprietarii de apartamente sau spatii cu alta destinatie din blocurile ce fac parte din acea asociatie.
Dintre acesti proprietari membri ai asociatiei se aleg membrii comitetului si presedintele care face parte din comitet.
Multumesc. De vreme ce acest comitet a fost votat in AG, mai este nevoie afisarea componentei acestuia la avizier?

Alte discuții în legătură

Reducerea membrilor com. executiv prin demisie cyan cyan Daca doi dintre cei cinci membri alesi in CEX demisioneaza, se mai pot lua decizii in CEx (mai este legal CEx) sau trebuie convocata adunarea generala ... (vezi toată discuția)
Ag de completare a cex. gambette gambette Avem imprejurarea in care a fost convocata AG Extraordiara cu unul din punctele ordinii de zi de a alege inca 2 membri ai CE pntru completarea acestuia. In ... (vezi toată discuția)
Convocare ad.gen. tomasso tomasso adunarea gen.ordinara se convoaca fie de presedintele asoc. fie de com. ex.,potrivit lg.230/2007,art.23 pct.3.:reiese ca este unul si acelasi lucru pt. ca ... (vezi toată discuția)