avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Activitate BiancaRamona

Activitate BiancaRamona

Buna ziua. Daca ma poate ajuta cineva cu cateva informatii legate de ce autorizatii am nevoie pt a deschide o agentie matrimoniala (birou, nu site) si de unde anume trebuie sa le obtin, si orice alta informatie care m-ar putea ajuta la deschiderea unei agentii ca de exemplu unde trebuie sa inregistrez numele agentiei (firma o am infiintata pe PFA). O alta intrebare: Un curs de formator este indeajuns pt a putea deschide agentia, eu avand studii economice. Si inca o intrebare: Eu am un alt domeniu de activitate pe firma. Pentru a adauga un alt domeniu, e nevoie sa merg la Registrul Comertului si sa cer o completare la domeniuld e activiatte actual? Sediul firmei poate ramane acelasi, chiar daca locatia va fi in alta parte?
Buna ziua. Recent am deschis un magazin online si doresc sa stiu ce tip de contract trebuie sa inchei intre firma mea care este PFA si anumiti producatori de produse alimentare, care sunt persoane juridice. Tin sa mentionez faptul ca eu nu voi achizitiona produsele ci le voi distribui in momentul comenzii direct de la furnizori.