avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare agentie matrimoniala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare agentie matrimoniala

Buna ziua. Daca ma poate ajuta cineva cu cateva informatii legate de ce autorizatii am nevoie pt a deschide o agentie matrimoniala (birou, nu site) si de unde anume trebuie sa le obtin, si orice alta informatie care m-ar putea ajuta la deschiderea unei agentii ca de exemplu unde trebuie sa inregistrez numele agentiei (firma o am infiintata pe PFA). O alta intrebare: Un curs de formator este indeajuns pt a putea deschide agentia, eu avand studii economice. Si inca o intrebare: Eu am un alt domeniu de activitate pe firma. Pentru a adauga un alt domeniu, e nevoie sa merg la Registrul Comertului si sa cer o completare la domeniuld e activiatte actual? Sediul firmei poate ramane acelasi, chiar daca locatia va fi in alta parte?
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2015
BiancaRamona, utilizator

Alte discuții în legătură

Agentie matrimoniala online ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Sunt in cautarea de informatii pentru deschiderea unei agentii matrimoniale online. In acest caz care sunt demersurile? Cui trebuie sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Sediu social omis la cumpararea unui apartament graurus graurus Buna ziua, Am cumparat un apartament acum ceva timp, iar proprietarul a omis sa mentioneze ca apartamentul figureaza ca sediul social pt o firma a unei ... (vezi toată discuția)
Sfat:ce sanse avem sa deschidem o societate? In sfarsit am gasit un forum super pentru a te mai documenta putin. Cateodata aceste forum/uri sunt calea cea mai buna pentru a afla realitatea. Aveti cel mai ... (vezi toată discuția)