avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie matrimoniala online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie matrimoniala online

Buna ziua!

Sunt in cautarea de informatii pentru deschiderea unei agentii matrimoniale online. In acest caz care sunt demersurile? Cui trebuie sa ma adresez pentru ajutor? Este nevoie de infiintarea unei societati comerciale, PFA, sau cum se procedeaza? Va rog sa imi dati cat mai multe detalii.
Cel mai recent răspuns: ramo1305 , utilizator 22:59, 30 Mai 2012
Va puteti infiinta o firma care sa aiba codul CAEN 9609 - Alte activitati de servicii n.c.a. Acuma vedeti daca la registrul comertului va accepta ca PFA - deoarece la aceasta forma se cer studii sau calificare:hugall:, iar la SRL nu.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie matrimoniala STEFAN124 STEFAN124 In 2008 am deschis o societate comerciala tip SRL cu profil constructii rezidentiale si nerezidentiale, careia ,in urma introducerii impozitului forfetar (mai ... (vezi toată discuția)
Cum as putea presta servicii foto? doar daca sunt firma sau se poate si freelance? Bogdanovici24 Bogdanovici24 Buna seara.In primul rand as vrea sa mentionez ca sunt student si de curand m-am apucat de studiat elemente legate de editari foto si as dori sa incep o ... (vezi toată discuția)
Activitate pe codul caen 9609 camelia76 camelia76 buna ziua ! am o II cu obiect de activitate frizerie coafor si alete activitati de infrumusetare cod caen 9602 si as vrea sa extind sa ... (vezi toată discuția)