avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate Crackery9

Activitate Crackery9

Multumesc foarte mult pentru raspuns. Stiam ca suntem obligati sa eliberam aceasta adeverinta pentru salariati sau fosti salariati, este dreptul lor.

Nu stiam daca acest drept este preluat si de mostenitori?

Cererea ar trebui sa vina din partea unui notariat, avocat, tribunal?
Buna ziua,

Am primit cererea unui mostenitor, adult, pentru o adeverinta a veniturilor salariale ale tatalui decedat, fost angajat al societatii noastre, pentru ultimii 10 ani, defalcat pe ani si luni, pentru masa succesorala.

Legal suntem obligati sa furnizam aceste detalii? In baza carui articol/legi?

Multumesc frumos pentru ajutor!
Am facut "contestatie" dar asta dureaza.....

Pana la urma este sau nu "frauda in dauna creditorilor" atunci cand ai conturile poprite asiguratoriu si instructezi clientii sa-ti plateasca in numerar?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Nu vrem sa "ascundem" veniturile. Incasarile in numerar vor fi evidentiate in registrul de casa si in documentele contabile.
Dorim doar sa ne putem desfasura activitatea pana la solutionarea problemei pe care o consideram abuziva.
De fapt, nici nu avem de la ANAF o adresa oficiala de infiintare a propririi asiguratorie dar am luat de ea la cunostinta prin intermediul bancii, iar in adresa de poprirea catre banca sunt mentionate "sume prezente si viitoare".

Doream totusi sa ma asigur si sa nu fac dupa ureche cum procedeaza marea majoritate.

Insa intr-un alt document pentru instituirea masurilor asiguratorii se face referire la bunurile urmaribile care m-a pus din nou pe ganduri.

Multumesc frumos pentru timpul acordat.

O zi buna!
Daca da, in baza carui articol din lege?

Doresc sa stiu daca este considerata eludare cererea catre clienti de a plati in numerar si deci daca este legala incasarea in numerar daca exista poprire pe conturile bancare (in limita plafoanelor legale).

Poprirea asiguratorie pe cont asupra sumelor curente si viitoare pana la acoperirea datoriei trebuie interpretata ca extinsa si asupra sumelor viitoare incasate in numerar? (Nu e poprire pe venituri.)

Dar in cazul unui titlu executoriu? care ar fi diferenta referitor tot la legalitatea incasarilor si platilor in numerar?

Multumesc frumos anticipat pentru un raspuns!