avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate novatrust

Activitate novatrust

Răspuns la discuția Concediere disciplinara
citez din intampinare

Faptele aduse la cunostinta Directorului Executiv Resurse Umane ...... Romania ,fapte care au dus la concedierea disciplinara,au fost urmatoarele etc printre care si un motiv care nu a fost in cercetarea disciplinara....pot cere anularea sau nu?...va multumesc anticipat.
daca in intampinarea facuta la tribunal de concediator apare si o alta data/eveniment de care sunt acuzat dar care nu a fost si in cercetarea disciplinara inainte de concediere si nu m-am putut apara,pot cere anularea deciziei de disciplina ?...va multumesc.
daca intampinarea paratului a fost depusa dupa termenul legal iar avocatul reclamantului cere instantei anularea procesului se poate intampla acest lucru?..va multumesc.
buna ziua,pe data de 08-06-2015 pe portal just am o ultima modificare in care se spune ca pe 30-06-2015 am sedinta la completul C2 ora 8,30,dar avocata mea sustine ca nu a primit intampinarea din partea cealalta si poate este ceva administrativ,specific nu am primit nici o eu vreo citatie acasa...nelamurirea mea este ,chiar am prima infatisare la tribunal la data afisata pe portal just.ro chiar si fara intampinare ?...sunt debusolat complet ptr ca nici avocata nu m-a lamurit si nu stiu ce sa fac...va multumesc.