avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sedinta tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sedinta tribunal

buna ziua,pe data de 08-06-2015 pe portal just am o ultima modificare in care se spune ca pe 30-06-2015 am sedinta la completul C2 ora 8,30,dar avocata mea sustine ca nu a primit intampinarea din partea cealalta si poate este ceva administrativ,specific nu am primit nici o eu vreo citatie acasa...nelamurirea mea este ,chiar am prima infatisare la tribunal la data afisata pe portal just.ro chiar si fara intampinare ?...sunt debusolat complet ptr ca nici avocata nu m-a lamurit si nu stiu ce sa fac...va multumesc.
Solicitati amanarea pentru a lua la cunostiinta de intampinare.
Mergeti la arhiva instantei si verificati daca partea adversa a depus intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare auto de la persoana aflata in divort claudiu2406 claudiu2406 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un automobil (inmatriculat Ro) de la o persoana care este in proces de divort. Automobilul este pe numele sotului. Dupa ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovignieta Sylvian2010 Sylvian2010 Buna ziua. am un proces cu cnadnr . faptele sunt urmatoarele: in data de 27.10.2010, m-au inregistrat circuland cu autopturismul sotiei fara a avea ... (vezi toată discuția)
Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)