avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate Rusky

Activitate Rusky

Discuție Spatiu Firma
Buna ziua!
Am inteles ca incepand cu anul 2016 persoanelor fizice care vor lua in spatiul casei sediul unei firme, li se va putea impune un impozit diferentiat de catre primarii, acesta putand fii majorat si pana la de 15 ori suma impozitului.
Pana in acest an, am avut contract de comodat cu o anumita firma, insa impozitul casei nu a fost diferit de aceea asi dori sa stiu daca din 2016 acest lucru s-a schimbat.
Multumesc.
Răspuns la discuția Concediu prenatal
Multumesc frumos, da, data prezumata a nasterii copilului este in februarie, iar eu din august 2014 pana in martie 2015 nu am mai avut niciun fel de venit .
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Asta stiu, problema este ca mama nu are contract de munca, deci nu poate lua concediu maternal, de aceea am dori sa intre tatal in concediul de crestere al copilului si nu stim ce trebuie sa facem in acest caz, ce acte ii trebuie de la locul de munca, cand trebuie depuse acestea ( inainte/dupa nastere)...
Buna ziua!
Ce ar trebui sa faca ( acte) tatal copilului daca doreste sa intre in concediu de crestere copil ( deoarece mama nu poate), si in ce perioada inainte de nastere/dupa nastere.
Multumesc !
Răspuns la discuția Concediu prenatal
Am fost studenta si beneficiam de pensie de urmas pana in septembrie 2014, dar de atunci pana in prezent nu am mai lucrat si nu am mai avut contract de munca. Sarcina mea are 4 saptamani iar eu lucrez de 3 saptamani. Multumesc !
Buna ziua!
Eu sunt angajata de pe 21.05 si astazi 10.06(3 saptamani) am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani,as dori sa stiu daca pot lua concediu prenatal, postnatal, daca pot fi data afara de la munca inainte de nastere sau dupa nastere, in conditiile in care acesta este primul loc de munca, deci nu am mai avut contract. Sau daca poate lua concediu tatal copilului care are contract de munca de 2 ani. Multumesc !