avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Spatiu Firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Spatiu Firma

Buna ziua!
Am inteles ca incepand cu anul 2016 persoanelor fizice care vor lua in spatiul casei sediul unei firme, li se va putea impune un impozit diferentiat de catre primarii, acesta putand fii majorat si pana la de 15 ori suma impozitului.
Pana in acest an, am avut contract de comodat cu o anumita firma, insa impozitul casei nu a fost diferit de aceea asi dori sa stiu daca din 2016 acest lucru s-a schimbat.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Modificare contract de comodat pfa pandele pandele Am infiintat un SRL avind sediul social intr-o locuinta persoana fizica.,in baza unui contract de comodat,fara sa specific nimic despre cine plateste ... (vezi toată discuția)
Lmpozit cladire rezidentiala 2016 gheorgheroxana1971 gheorgheroxana1971 Posed un apartament cu 2 camere in sector 2 bucuresti unde am 2 contracte de comodat pentru un srl si un pfa pentru sedii sociale, in februarie am facut ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie tinaval11 tinaval11 Puteti sa imi spuneti pasii ce trebuie urmati in schimbarea destinatiei unui garaj in spatiu de productie? Sediul SRL-ului este pe casa de care e lipit si ... (vezi toată discuția)