Buna seara !
Am inteles ca datoriile nefiscale, adică cele care n-au nicio legătură cu prevederile legislației fiscale, se prescriu, după trei ani.Poate sa-mi spuna cineva ,va rog,
conform carei legi ?
Multumesc !
Multumesc pentru raspuns . Era vorba de pensiile militare care (stiam )ca au un alt regim . Si ma interesa legea respectiva.
La a doua intrebare astept raspuns ,daca se poate de la cineva,multumesc
Buna seara ! As dori sa stiu daca dintr-o pensie miltara se pot face retineri (de ex de la Primarie ,sau un executor judecatoresc) ,fara acordul Departamentului Pensii Militare . Stiam ca popririle ar trebui sa treaca prin acest departament ,dar nu stiu sigur daca este asa si conform carei legi.
A doua intrebare este daca mai sunt valabile aceste dobanzi colosale pe care le adauga cei de la telefonie mobila (Orange ,Vodafone etc ) pentru un abonament neplatit la timp ,respectiv de mai mult de trei ani . Se plateste doar suma initiala sau si sumele pe care le adauga ei ?
Va multumesc anticipat .
As dori sa stiu conform carei legi poate cineva retine din pensie o suma mai mare decat jumatate ? Mai exact ,sotul meu are o poprire pe pensia militara cu hotarare judecatoreasca si banca BRD a mai facut o retinere (fara hotarare judecatoreasca ) si fara sa ne anunte nimic pentru firma EOS .Stiam ca popririle pe pensii militare se fac doar pe baza unei hotarari judecatoresti. Totalul depaseste jumatate din pensie. Mentionez ca eu (sotia ) nu detin niciun venit si as vrea sa stiu daca se tine cont si de aceasta. Multumesc !
Buna ziua ! As dori sa stiu ,daca sunt nascuta in data de 31.03.1955 si am acte doar pt 17 ani de munca ,unde si cand ma pot adresa pentru obtinerea unei pensii ? Va multumesc !