avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate cetatean european

Activitate cetatean european

Va multumesc pentru raspuns!!
Cunosc aceste detalii, am citit link-ul din descriere si va multumesc pentru raspuns, dar doamna notar a spus ca valabilitatea acestui act este lasata la aprecierea dansei. Dumneaei a spus ca va aprecia certificatul ca fiind valabil 30 de zile de la data eliberarii acestuia, nu de la data ultimei examinari, este corect cum a procedat?
In urma cu 2 luni am semnat un contrat de intretinere cu o matusa in schimbul unui imobil, la IML mi-au spus ca certificatul de discernamnt este valabil 30 de zile calendaristice de la data primei examinari, la notar au spus ca este valabil 30 de zile de la data eliberarii acestuia, am urmat sfatul notarului si am semnat in termen de 30 de zile de la eliberarea actului de discernamat nu de la data primei examinari.Vreau sa mentionez ca dansa a fost declarata in deplinatatea facultatilor mentale de catre comisia de la IML, dar,in cazul unui eventual proces impotriva unei rude mai apropiate a dansei s-ar putea considera actul de intretinere nul datorita datei din certificatul IML si data la care am semnat?Care este valabilitatea corecta acestui act?
Va multumesc anticipat!
In urma cu 2 luni am semnat un contrat de intretinere cu o matusa in schimbul unui imobil, la IML mi-au spus ca certificatul de discernamnt este valabil 30 de zile calendaristice de la da primei examinari, la notar au spus ca este valabil 30 de zile de la data eliberarii acestuia, am urmat sfatul notarului si am semnat in termen de 30 de zile de la eliberarea actului de discernamat nu de la data primei examinari.
In cazul unui eventual proces impotriva unei rude mai apropiate a dansei s-ar putea considera actul de intretinere nul datorita datei semnarii actului de intretinere?
Va multumesc anticipat!