avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate certificat IML
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate certificat IML

In urma cu 2 luni am semnat un contrat de intretinere cu o matusa in schimbul unui imobil, la IML mi-au spus ca certificatul de discernamnt este valabil 30 de zile calendaristice de la da primei examinari, la notar au spus ca este valabil 30 de zile de la data eliberarii acestuia, am urmat sfatul notarului si am semnat in termen de 30 de zile de la eliberarea actului de discernamat nu de la data primei examinari.
In cazul unui eventual proces impotriva unei rude mai apropiate a dansei s-ar putea considera actul de intretinere nul datorita datei semnarii actului de intretinere?
Va multumesc anticipat!
Este greu de dovedit nulitatea in astfel de conditii, avand in vedere ca e o diferenta de cateva zile. Nu sunt motive de anulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un raspuns urgent!!!! cetatean european cetatean european In urma cu 2 luni am semnat un contrat de intretinere cu o matusa in schimbul unui imobil, la IML mi-au spus ca certificatul de discernamnt este valabil 30 de ... (vezi toată discuția)
Iml certificat va rog un răspuns. s a solicitat un certificat iml psihiatric ... viky56 viky56 Va rog un răspuns. S a solicitat un certificat iml psihiatric PTR Batran 87 ani in vederea încheierii unui contract de întreținere. Certificatul a ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere Monstru Monstru M&A semneaza un contract de intretinere cu X, in momentul cand a semnat a fost foarte bolnav, dupa 7 zile a decedat. M nu avea discernamant se poate declara ... (vezi toată discuția)