avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate rod399

Activitate rod399

Răspuns la discuția Plata fara bon fiscal
Am mers pe incredere. Mare greseala!
Iar acolo se face evaziune fiscala, Pot anunta ANAF-ul?
Răspuns la discuția Imaginea scolii
Avertisment scris. Domnul dorea sa ma reclame la inspectorat.
Nu inteleg un lucru: viata mea privata intra in sarcinile directorului?
Discuție Imaginea scolii
Cu o luna de zile in urma, m-am certat cu vecin. Acesta s-a dus la directorul scolii unde lucrez si m-a reclamat. Am fost chemat si mi s-a spus ca, in situatia in care viata mea privata aduce atingere imaginii scolii, se vor lua masuri.
Precizez ca persoana in cauza este pensionar, iar eu electrician.
Nu cumva directorul abuzeaza de functie?
Răspuns la discuția Plata fara bon fiscal
Si ea cum dovedeste existenta acelor produse? Banuiesc ca erau fara factura fiscala,altminteri nu mi le-ar dat fara sa le achit pe loc.
Buna ziua,

Am urmatoarea problema: cu ceva timp in urma, m-au interesat niste produse dintr-un magazin, pe care vanzatoarea mi le-a dat, fara bon fiscal, eu platindu-i ulterior suma de 1300 lei in 2 transe. Nici atunci nu mi-a dat bon sau ceva scris de mana si semnat. De vreo luna de zile, ma suna si imi spune ca mai am de plata. Astazi am fost chemata de seful meu, in birou aflandu-se patronul vanzatoarei. Am refuzat orice discutie pe aceasta tema si am plecat. Dupa 20 de min. am primit mesaj pe telefon cum ca lucrurile nu vor ramane asa.
Astept un sfat/parere.
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Restanta intretinere
Nu am de ce sa va scriu ''in privat'', prefer sa va raspund aici.
Faptul ca am o datorie la intretinere nu ma face sa ma simt jenata dupa cum nici Romania nu se simte altcumva, avand datorii la F.M.I si B.M.
Ceea ce am dorit sa aflu, am aflat,
Oricum, va multumesc pt. raspuns si ''finetea'' de care ati dat dovada.
Răspuns la discuția Restanta intretinere
Scoaterea apometrelor deasupra usii imobilelor a fost dorinta presedintei scarii de bloc.
Eu am propus sa scoatem si wc-urile afara ca sa fie ''tacamul complet''.
Buna seara,

Am o restanta la intretinere in val. de 800 de lei.
Astazi am primit o instiintare, nedata si fara nr de inregistrare, din partea presedintelui scarii de bloc prin care mi se comunica ca, in urma sedintei care a avut loc cu ceilalti locatari, s-a hotarat ca celor cu restante la intretinere sa li se opreasca apa daca nu achita in termen de 10 zile.
Mentionez ca apometrele sunt scoase afara.
Este legal ceea ce s-a hotarat?
Multumesc anticipat pt un raspuns.