avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plata fara bon fiscal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plata fara bon fiscal

Buna ziua,

Am urmatoarea problema: cu ceva timp in urma, m-au interesat niste produse dintr-un magazin, pe care vanzatoarea mi le-a dat, fara bon fiscal, eu platindu-i ulterior suma de 1300 lei in 2 transe. Nici atunci nu mi-a dat bon sau ceva scris de mana si semnat. De vreo luna de zile, ma suna si imi spune ca mai am de plata. Astazi am fost chemata de seful meu, in birou aflandu-se patronul vanzatoarei. Am refuzat orice discutie pe aceasta tema si am plecat. Dupa 20 de min. am primit mesaj pe telefon cum ca lucrurile nu vor ramane asa.
Astept un sfat/parere.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: rod399 , utilizator 08:55, 17 Iulie 2015
Cand ati cumparat produsele, aveati obligatia sa solicitati bon fidscal.
Daca nu aveti dovada platii nu veti putea dovedi.
Si ea cum dovedeste existenta acelor produse? Banuiesc ca erau fara factura fiscala,altminteri nu mi le-ar dat fara sa le achit pe loc.
Asta este alta problema.

Voi stiti ce ati facut.
Am mers pe incredere. Mare greseala!
Iar acolo se face evaziune fiscala, Pot anunta ANAF-ul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face? - recuperare costuri produs Dissoni Dissoni Buna ziua, ma confrunt cu o problema, am un magazin cu haine de vanzare, a venit un domn care a cumparat produse in valoare de 1300 lei, a \"platit\" cu ... (vezi toată discuția)
Vanzatoare care nu acorda atentie clientului mimoza99 mimoza99 Buna. Sunt curioasa daca OPC-ul (sau cine altcineva) ar putea face ceva in cazul unui vanzator care nu isi face treaba. Aceasta vorbeste la telefon in timp ce ... (vezi toată discuția)
Datori la magazin andrei2006 andrei2006 buna , as vrea sa va intreb,am luat pe datorie la un magazine,bine asa a fost am avut o problema financiara foare rea. Am platit la magazin datoriile luna de ... (vezi toată discuția)