avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate marianamariana2012

Activitate marianamariana2012

Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
laminat
AD, reconvocata, am avut aseara nimeni nu vrea functia de presedinte nimeni nu vrea in comitet nimeni nu vrea raspundere.demisia mea intra de pe data de 01.07,imi incetez activitatea,arhivez actele si probabil ca la un moment dat situatia se va reglementa si voi putea sa predau documentele asoc.
salariul presedintelui este de 150 lei net, legal cu impozite platite.raspunsul primit azi de la primarie a fost ca ei nu se ocupa de organizarea ap,nu au administratori pe care sa-i angajeze la asociatiile de proprietari
administratorul si cenzorul au demisii depuse incepand cu data de 01.07.15.in ultimii 2 ani comitetul nu si-a indeplinit obligatiile care ii revin.actele sunt in regula,nu sunt lipsuri totul este ok dar nimeni nu vrea sa preia functia de presedinte sub pretextul ca noi avand destui restantieri nimeni nu are timp sa se ocupe de problemele blocului.aseara in ad gen s-a venit cu propunerea ca actele si stampilele sa fie predate primariei urmand ca aceasta sa se ocupe de toate problemele blocului.
sunt in imposibilitatea de a preda actele AP deoarece nu vrea nimeni functia de presedinte.nu mai avem de luna aceasta nici comitet nici administrator.ce se poate face?
da,dar un restantier dat in judecata se poate lega in instanta de lucrul acesta pentru a ne incurca,mai ales ca avem stampila rotunda cu blocul B5,iar stampila casierului cu 5B?
strada si numarul sunt corecte dar blocul este trecut b5 in loc de 5b in conditiile in care pe str noastra nu exista blocul b5
poate fi contestata activitatea asociatiei de proprietari daca sediul a fost trecut gresit in hotararea judecatoreasca de infiintare?.greseala nu a fost observata in timp util si acum toate contractele,toate actele inclusiv stampilele,au trecute adresa gresita.