avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu pot sa predau actele asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu pot sa predau actele asociatiei de proprietari

sunt in imposibilitatea de a preda actele AP deoarece nu vrea nimeni functia de presedinte.nu mai avem de luna aceasta nici comitet nici administrator.ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:27, 21 Iunie 2015
Cenzor nu mai exista ?
Cine face calculul cotelor individuale de intretinere ?
Daca la nivelul imobilului de locuit in comun exista asemenea dezinteres,va ramane varianta sa arhivati intreaga documentatie,sa realizati opis al documentelor si sa o predati la serviciul specializat din primarie
administratorul si cenzorul au demisii depuse incepand cu data de 01.07.15.in ultimii 2 ani comitetul nu si-a indeplinit obligatiile care ii revin.actele sunt in regula,nu sunt lipsuri totul este ok dar nimeni nu vrea sa preia functia de presedinte sub pretextul ca noi avand destui restantieri nimeni nu are timp sa se ocupe de problemele blocului.aseara in ad gen s-a venit cu propunerea ca actele si stampilele sa fie predate primariei urmand ca aceasta sa se ocupe de toate problemele blocului.
Va rog sa ne spuneti si noua, dupa ce va duceti la primarie cu actele asociatiei, daca functionarii de-acolo v-au primit documentele sau v-au trimis cu ele inapoi la asociatie sa incercati sa va organizati, in pofida faptului ca nimeni nu are timp.

Pana la urma se va gasi cineva sa-si faca timp, daca o sa-l si platiti pentru asta, evident legal, altfel vor incepe problemele cu adevarat grave.
salariul presedintelui este de 150 lei net, legal cu impozite platite.raspunsul primit azi de la primarie a fost ca ei nu se ocupa de organizarea ap,nu au administratori pe care sa-i angajeze la asociatiile de proprietari
Ultima modificare: Vineri, 19 Iunie 2015
marianamariana2012, utilizator
Corect si normal raspunsul de la primarie.
Convocati adunarea generala sa alegeti presedinte, comitet, cenzori. In aceeasi adunare generala puteti hotari:
- cei alesi sa fie platiti cu sume mai mari
- sa angajeze apoi administrator atestat bine platit
- sa coptati un avocat care sa actioneze in judecata restantierii
- sa angajati eventual un expert contabil ca cenzor
....

Alte discuții în legătură

Demisie cenzor si administrator de bloc konia konia buna ziua, Atat cenzorul cat si administratorul nostru de bloc si-au dat demisia; va rugam sa ne sfatuiti care sunt pasii legali pe care noi trebuie sa-i ... (vezi toată discuția)
Radet ne-a oprit apa pt ca administratorul nu a plătit facturi din feb 2018 dayana50012000 dayana50012000 Buna ziua. Pe scurt va povestesc ca, RADET Bucuresti ne-a oprit apa pt facturi neplătite din feb 2018 in prezent figuram cu restante de 27 000 RON. ... (vezi toată discuția)
Care e relaţia proprietar apartament - preşedinte asociaţie, de angajator - angajat ? ? zxc1 zxc1 Care e relaţia dintre un proprietar de apartament şi un preşedinte (administrator) de Asociaţie de Proprietari, de angajator - angajat ? Am întrebat la ... (vezi toată discuția)