avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sediul asociatiei de proprietari este gresit in toate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sediul asociatiei de proprietari este gresit in toate actele

poate fi contestata activitatea asociatiei de proprietari daca sediul a fost trecut gresit in hotararea judecatoreasca de infiintare?.greseala nu a fost observata in timp util si acum toate contractele,toate actele inclusiv stampilele,au trecute adresa gresita.
Activitatea AP nu are de ce sa fie contestata.
Este vorba de o eroare materiala care trebuie rectificata printr-o cerere adresata instantei.
Apoi faceti act aditional la contractele incheiate cu furnizorii de utilitati daca in contract a fost trecuta adresa eronata.
Cum trimit furnizorii facturile daca adresa este gresita?
[ link extern ]
strada si numarul sunt corecte dar blocul este trecut b5 in loc de 5b in conditiile in care pe str noastra nu exista blocul b5
In conditiile in care nu exista un alt bloc cu un numar aproximativ similar (5B, B5) si care sa duca la crearea unei confuzii sau la identificarea adresei , eroarea materiala nu este chiar foarte grava, nu cred ca se justifica initierea unei actiuni in instanta pentru rectificarea erorii materiale.
In contractele cu furnziorii se poate face un act aditional in care sa se precizeze nr. corect al blocului.
La noi denumirea strazii este scrisa in 4 moduri diferite (la primarie, la cadastru, la furnizori, in actele de identitate) si nu exista probleme.
Si eu la unul din contracte am trecuta adresa complet gresit si, cu toate acestea, factura venea cu regularitate, acum o iau direct de pe site. Cred ca nu merita efortul de a va toca nervii, daca relatia cu furnizorii se desfasoara normal.
da,dar un restantier dat in judecata se poate lega in instanta de lucrul acesta pentru a ne incurca,mai ales ca avem stampila rotunda cu blocul B5,iar stampila casierului cu 5B?
Ultima modificare: Vineri, 12 Iunie 2015
marianamariana2012, utilizator

Alte discuții în legătură

Nr gresit de strada in acte aditionale Cornelia87 Cornelia87 Buna seara! Am semnat acum cateva zile un act aditional pentru o marire de salariu. Dupa cateva zile, la o recitire a acestuia, am observat ca la adresa mi s-a ... (vezi toată discuția)
Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)