avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sediul asociatiei de proprietari este gresit in toate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sediul asociatiei de proprietari este gresit in toate actele

poate fi contestata activitatea asociatiei de proprietari daca sediul a fost trecut gresit in hotararea judecatoreasca de infiintare?.greseala nu a fost observata in timp util si acum toate contractele,toate actele inclusiv stampilele,au trecute adresa gresita.
Nu cred ca judecatorul va lua in seama eroarea materiala atata timp cat se discuta plata restantelor si nu numarul blocului. Ce sa consteste restantierul, ca el are restante in b5 si nu in 5b?
Este ca si cum ai scrie numele si prenumele invers dar persoana este aceeasi.
Faceti o alta stampila rotunda cu 5B.
La o adica, puteti sa explicati ca pe stampila a fost imprimat din eroare negativul si "aruncati" vina pe stampilar!;)
Iar pe restantierul care sesizeaza eroarea il felicitati pentru spiritul de observatie si ii spuneti ce bine ar face daca si-ar plati si restantele tot asa de repede cum observa si erorile nesemnificative.:)
marianamariana2012 a scris:
da,dar un restantier dat in judecata se poate lega in instanta de lucrul acesta pentru a ne incurca,mai ales ca avem stampila rotunda cu blocul B5,iar stampila casierului cu 5B?

Aveti mai multe posibilitati sa rezolvati:
- in instanta modificati adresa sediului asociatiei
- faceti ambele stampile cu aceeasi adresa
- pana faceti modificarea in instanta puteti sa nu mai folositi stampilele pentru ca acestea nu mai sunt obligatorii pe chitante si facturi inca din 2007.
- daca tot aveti doua, puneti pe fiecare document ambele stampile sau faceti o a treia stampila cu ambele adrese #-o


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr gresit de strada in acte aditionale Cornelia87 Cornelia87 Buna seara! Am semnat acum cateva zile un act aditional pentru o marire de salariu. Dupa cateva zile, la o recitire a acestuia, am observat ca la adresa mi s-a ... (vezi toată discuția)
Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)