avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nr gresit de strada in acte aditionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nr gresit de strada in acte aditionale

Buna seara! Am semnat acum cateva zile un act aditional pentru o marire de salariu. Dupa cateva zile, la o recitire a acestuia, am observat ca la adresa mi s-a trecut un numar gresit de strada; este trecut nr 15, in loc de nr. 5. Ulterior, am constatat ca si intr-un alt act aditional din luna decembrie 2021 imi apare acelasi numar gresit de strada, lucru pe care, pur si simplu nu l-am observat la momentul semnarii. Va rog frumos sa imi spuneti daca o sa intampin vreo problema pe viitor pentru ca apare un numar gresit de strada pe aceste 2 acte aditionale. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:45, 28 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti solicita angajatiorului indreptarea erorii materiale ..se poate emite a adresa sau un act adtional rectificativ.
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna seara
Nu e nicio problema. E important numarul de inregistrare al contractului de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul asociatiei de proprietari este gresit in toate actele marianamariana2012 marianamariana2012 poate fi contestata activitatea asociatiei de proprietari daca sediul a fost trecut gresit in hotararea judecatoreasca de infiintare?.greseala nu a fost ... (vezi toată discuția)
Neconcordante intre dispozitiv si considerentele unei hotarari d.eloredana d.eloredana Buna seara! in situatia in care considerentele unei hotarari sunt contradictorii cu dispozitul aceleeasi hotarari, ce procedeu juridic am la dispozitie pentru ... (vezi toată discuția)
Cartea funciara - alta adresa decat cea din c.i. breman breman Am si eu o problema destul de mare cred. Am scos zilele astea un extras CF si am observat ca in extras nu e aceeasi adresa ca si in buletinul meu. Cum se ... (vezi toată discuția)