avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nr gresit de strada in acte aditionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nr gresit de strada in acte aditionale

Buna seara! Am semnat acum cateva zile un act aditional pentru o marire de salariu. Dupa cateva zile, la o recitire a acestuia, am observat ca la adresa mi s-a trecut un numar gresit de strada; este trecut nr 15, in loc de nr. 5. Ulterior, am constatat ca si intr-un alt act aditional din luna decembrie 2021 imi apare acelasi numar gresit de strada, lucru pe care, pur si simplu nu l-am observat la momentul semnarii. Va rog frumos sa imi spuneti daca o sa intampin vreo problema pe viitor pentru ca apare un numar gresit de strada pe aceste 2 acte aditionale. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:45, 28 Decembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti solicita angajatiorului indreptarea erorii materiale ..se poate emite a adresa sau un act adtional rectificativ.
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna seara
Nu e nicio problema. E important numarul de inregistrare al contractului de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul asociatiei de proprietari este gresit in toate actele marianamariana2012 marianamariana2012 poate fi contestata activitatea asociatiei de proprietari daca sediul a fost trecut gresit in hotararea judecatoreasca de infiintare?.greseala nu a fost ... (vezi toată discuția)
Greseala in contract de vanzare beaugdanel beaugdanel buna seara! am cumparat astazi un teren, am facut contractul de vanzare cumparare la notariat, l-am citit, semnat, dar abia seara cand am ajuns acasa si l-am ... (vezi toată discuția)
Pe actul de proprietate pe care l-am obținut în urma succesiunii s-a greșit numărul sectorului. mi s-a spus că actul este nul din acest motiv, ce să fac? cum se poate remedia? BiancaN22 BiancaN22 Buna ziua, as dori sa va intreb in legatura cu urmatoarea problema: in anul 2009 am facut succesiunea dupa tatal meu in urma careia s-a facut un act ... (vezi toată discuția)