Pe actul de proprietate pe care l-am obținut în urma succesiunii s-a greșit numărul sectorului. Mi s-a spus că actul este nul din acest motiv, ce să fac? Cum se poate remedia?
Buna ziua, as dori sa va intreb in legatura cu urmatoarea problema: in anul 2009 am facut succesiunea dupa tatal meu in urma careia s-a facut un act (Tranzactie) in care s-au impartit bunurile intre mine, mama si sora vitrega. Acum am avut nevoie de acest act pt schimbare buletin ca dovada spatiu de locuit si s-a observat ca adresa apartamentului ce mi se cuvine are trecut alt numar de sector decat cel in care se afla (restul adresei este scris corect). Mi s-a spus ca acest act este nul datorita acestei greseli. Ce sa fac? se poate remedia? cum?Trebuie sa vina toate persoanele numite in tranzactie pentru modificare? Ar fi foarte dificil
Va multumesc
Actul nu e nul.
Dacă ați încheiat actul de partaj la notar, la același birou se poate elibera o încheiere de îndreptare a erorii materiale.
Dar trebuie să fie prezente toate părțile, sau reprezentate pe baza de procura speciala.
Si la mine intr-un certificat de mostenitor era nr. strazii gresit, nimeni n-a observat nimic pana n-a fost nevoie sa-mi innoiesc buletinul... Dar au acceptat asa, punandu-mi in vedere sa indrept eroarea pentru viitor. Problema este ca va fi din ce in ce mai greu daca amanati.