avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cartea funciara - alta adresa decat cea din C.I.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cartea funciara - alta adresa decat cea din C.I.

Am si eu o problema destul de mare cred. Am scos zilele astea un extras CF si am observat ca in extras nu e aceeasi adresa ca si in buletinul meu. Cum se explica asta? E posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 16:24, 31 August 2009
Este posibil ca in momentul inscrerii in CF sa fi fost alta adresa.
Este posibil ca in momentul in care ai facut inscrierea in CF sa se fi strecurat o eroare materiala si atunci este nevoie sa mergi sa soliciti indreptarea acestei erori.

Pentru indreptare nu se percep taxe si se solutioneaza in 24 de ore.

Bafta!
Adica?
Detaliati.
S-a schimbat intre timp numele strazii?
numele strazii e acelasi, doar numarul de la bloc nu e acelasi - in cf apare nr. 34, iar eu stau la 22
Pentru evitarea oricaror eventuale neajunsuri sau neplaceri,atentionati inspectorii despre eroare existenta,depuneti copie dupa actul de identitate si intermen de 24 de ore urmeaza sa se opereze rectificarea adresei.

Alte discuții în legătură

Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri extras de carte funciara viu viu Buna seara, Impreuna cu mama am mostenit de la tatal meu o locuinta si terenul aferent (sunt unic copil, tata a decedat in 2010, eu si mama avem certificat ... (vezi toată discuția)
Cf gresit? NorbertS NorbertS Buna ziua! Am 2 terenuri pe care intentionez sa le vand. Primul teren are toate actele in regula, dar al 2-lea teren, care este o bucatica de 40mp lipita de ... (vezi toată discuția)